Na een onnodig verlies van 1 – 2 vorige week (geen verslag vanwege het niet aanwezig zijn van de verslaggever) was nu Sho uit Oud Beijerland onze tegenstander een team die de eerste wedstrijd ook had verloren dus was het zaak voor beide teams om in deze wedstrijd een goed resultaat te halen.
Al snel hadden we in de gaten dat Sho maar een aanvallende filosofie had en dat was een knal naar voren om zo de snelle links en rechtsbuiten te bereiken en dat had na 5 minuten spelen al resultaat, de snelle nummer 7 werd perfect aangespeeld en we konden alleen maar achter hem aan lopen om te zien dat die de bal hard achter Twan schoot, een flinke tegenvaller al zo snel in de wedstrijd.

Heel de eerste helft bleek dat we weinig antwoord hadden op hun manier van spelen en het was Twan die ons een paar keer op de been hield, zelf brachten we aanvallend te weinig al waren we er na een half uur spelen dichtbij maar het was dus net niet, verdedigend hadden we het moeilijk vooral als de goed spelende linksbuiten aan de bal was maar we wisten het rust signaal  te halen met een 1 – 0 achterstand en dan is natuurlijk alles nog mogelijk.

De tweede helft was een tikkie anders dan de eerste, we lieten zien dat we echt wel goed kunnen voetballen en ook mannelijk want Jens pakte na 2 minuten een gele kaart en 1 minuut later was het Brady die uit een corner de bal snoeihard in de goal schoot dus 1 – 1 de wedstrijd golfde op en neer met Mvv 2 toch wel als boven liggende partij, maar dan 20 minuten voor het einde van de wedstrijd gebeurt er iets heel zuur.
Stephan heeft de bal met op een meter of 5 zijn tegenstander, niets aan de hand zou je zeggen maar dan zien we Stephan ineens door zijn enkel gaan en op de grond vallen, dank je wel voor het vroege sinterklaas presentje dacht de aanvaller van Sho en hij pakte hem ook uit en zo stonden we heel ongelukkig op een 2 – 1 achterstand, 1 minuut voor tijd had Tinus nog een 200 % kans maar zijn rolletje was een gemakkelijke prooi voor de keeper, een zure en onnodige nederlaag die gewoon behoorlijk pijn doet, Stephan sterkte met je enkel we hopen dat het mee valt.

Opstelling: Twan, Jens, Mike, Stephan (Joost) Bret (Thijs) Sem, Martijn, Marijn, Arien, Finn (Kees) Brady.