huib-barneveldt-1Afgelopen weekend is Huib van Barneveldt zeer ongelukkig ten val gekomen met zijn fiets. Sem van Maaswinkel trof Huib buiten bewustzijn in de graskant aan de Groot Enzerinksingel. Dankzij het alerte optreden van Sem was vader Teun van Barneveldt snel ter plaatse. Op dat moment is er besloten om de jeugdige selectiespeler direct naar het ziekenhuis te brengen. Daar aangekomen bleek dat de Maaslander een scheurtje in zijn kaak had en meerdere breuken in zijn jukbeen.
Na twee nachten in het ziekenhuis te zijn verbleven hoopte Huib maandag naar huis te mogen, maar uit onderzoek bleek dat zijn jukbeen naar binnen was geklapt en dus moest er geopereerd worden. De operatie is voorspoedig verlopen en afgelopen woensdag mocht Huib weer naar huis. Resultaat: een week geen school en zes tot acht weken geen voetbal.
Wij wensen Huib natuurlijk een zeer voorspoedig herstel en hopen hem snel weer aan de linkerkant te zien schitteren.