De homepage van onze website is in een nieuw jasjes gestoken. Door deze update kunnen we op een eigentijdse manier ons nieuws en andere info nog beter communiceren.

Een van de wijzigingen is de ruimere opzet van het nieuwsoverzicht. Op de homepage vind je vanaf nu de acht meest recente berichten in de grote linker kolom. Bij ieder bericht zie je op de homepage al de foto en de inleiding van dit bericht.

In de rechterkolom vind je allerlei diverse informatie: van de laatste Twitter- en Instagram-berichten tot de afgelastingen. Bovenaan in deze kolom vind je nog enkele ‘snelknoppen’ naar onder meer het programma en de nieuwsbrief.

MVV-gevoel
De vernieuwde homepage draagt ook nog meer het MVV-gevoel uit. Onder meer het grote sfeerbeeld bovenaan, de extra foto’s in het nieuwsoverzicht en een blok met onze laatste Instagram-updates brengen de beelden en de sfeer van onze club nog beter over.

De werkzaamheden aan de website zijn wederom uitgevoerd door Deborah Broos-Klop van Deborah Dezign. Twee jaar geleden was deze Bronzen Vriend van MVV ’27 ook al verantwoordelijk voor de technische realisatie van de huidige website.

Nieuwe ontwikkelingen
De komende periode worden nog enkele nieuwe aanpassingen doorgevoerd aan de website. Zo wordt het voor ieder team mogelijk om zijn eigen wedstrijdverslagen op de website te plaatsen. Meer hierover volgt uiteraard op onze vernieuwde website!