Deze week lanceerden we de nieuwe Seizoensgids van MVV ’27. De afgelopen dagen is de gids in vrijwel het hele dorp bezorgd. Heb je ‘m nog niet gelezen of lees je ‘m liever op je tablet? Vanaf vandaag kun je de Seizoensgids 2016-2017 ook digitaal lezen.

De Seizoensgids zoomt in op alle geledingen van de club. Trainers, spelers en supporters werpen hun blik in woord en beeld op het aankomende seizoen. Van selectiespeler Coen Hordijk tot F-pupil Kees Rasens. En van afzwaaiend scheidsrechter Piet de Jong tot dé trainer van de ‘lagere jeugdteams’: Johan Reinders.

Huis-aan-huis-verspreiding
Net als de vorige editie is de gids ook dit jaar huis-aan-huis in Maasland verspreid. Ieder huishouden in de dorpskern vindt deze dagen een exemplaar op de deurmat. Normaalgesproken ontvangen ook de huishoudens in het ‘buitengebied’, tot en met de ‘grenzen’ van de Oost- en Westgaag, de Seizoensgids. Door een onbedoeld (iets) lagere opgave, is de kans aanzienlijk dat we hier helaas niet alle huishoudens kunnen voorzien van een exemplaar.

Voor de mensen die de Seizoensgids niet ontvangen, houden we een klein stapeltje achter in de kantine. Ook is de gids vanaf vandaag dus online lezen.

Open hieronder de digitale versie van de Seizoensgids 2016-2017.