Komende zaterdag staat het ‘omgekeerde’ duel met Schipluiden op het programma. Vanwege het nog niet bespeelbaar zijn van het hoofdveld kunnen we in Maasland nog niet terecht. Pas twee weken later zal het zover zijn.
Een en ander houdt in dat voor het eerste competitieduel van het keurkorps men op bezoek zal gaan bij Schipluiden, een team waar tegen in het verleden slechts sporadisch geoefend werd.

De vereniging maakte ruim ’n jaar geleden de overstap naar het zaterdagvoetbal en moest logischerwijs in de vierde klasse beginnen. Zonder ook maar één wedstrijd te verliezen werd men met geruime voorsprong op het Delftse Ariston ’80 kampioen. Men zal ook komende jaar als een van de grote kanshebbers gezien mogen worden, want bij de overstap was men geëindigd in de tweede klasse.
Echter, MVV ’27 heeft afgelopen seizoen dankzij een prima eindspurt een vijfde plaats afgedwongen en daar zou men mooi op voort kunnen borduren. Afijn, genoeg redenen om een leuk en spannend duel tegemoet te mogen zien.

Let op: het duel op het Sportpark Keenenburg aan de Tiendweg begint reeds om 14.00uur, dus pomp de banden van je stalen ros wat eerder op. Het duel staat onder leiding van arbiter J.P. van der Born.

google-maps-logo