rainbow-uitgelicht
Rainbow International zal ook voor de komende drie jaar als bronzen vriend aan MVV ’27 verbonden blijven. Directeur Wim van der Burgh zette afgelopen week namens het bedrijf zijn handtekening onder het vernieuwde contract.

Rainbow International levert een compleet assortiment glasgroenten, vollegrondgroenten, fruit, kruiden en verpakkingen. Door haar jarenlange ervaring in de AGF sector is Rainbow een betrouwbare leverancier voor onder andere retail, food supply, wholesale en catering in maar liefst dertig landen op drie continenten.

Rainbow verzorgt al jarenlang de groenten en fruit voor het jeugdkamp dat iedere zomer door MVV ’27 wordt georganiseerd en is ook als bordsponsor al een lange periode betrokken bij de club. Vorig jaar verbond het bedrijf zich als bronzen vriend aan MVV ’27 en de club is erg blij dat Rainbow heeft besloten om dit ook in de komende drie jaar te blijven.