Persoon-uitgelicht

Afgelopen zomer verlengden MVV ’27 en Persoon Outdoor Living hun aflopende sponsorcontract. Namens Persoon Outdoor Living zette directeur Arthur Davidse (rechts op de foto) zijn handtekening onder de overeenkomst die zijn bedrijf ook voor de volgende drie jaar als vriend aan MVV ’27 verbindt.

Dat Davidse met zijn bedrijf juist sponsor is van MVV ’27 is geen toeval. Hij startte zijn voetbalcarrière  lang geleden bij Zwaluwen in Vlaardingen, maar keepte daarna jarenlang in de selectie van MVV ’27. Ook zijn echtgenote Jeannette verdedigde als speler van dames-1 de kleuren van MVV ’27 en is nog steeds actief binnen de club als lid van de communicatiecommissie. Dochter Jill treedt als fanatiek speelster van Vrouwen-1 in de voetsporen van haar moeder en ook zoon Stef voetbalde jarenlang in de jeugd van onze club.

Persoon Outdoor Living is al meer dan twintig jaar actief in de import van tuinmeubelen. Zij zijn leverancier van een moderne collectie, verdeeld in twee lijnen: Exotan en Triniti. De merken verschillen, de prijs-kwaliteitverhouding niet. Persoon staat zonder uitzondering voor betaalbare meubels van hoogwaardige materialen. En dat kun je ook ervaren op het terras van MVV ’27: Het meubilair op het buitenterras is namelijk gesponsord door het bedrijf van Arthur Davidse. Mocht je in de nabije toekomst overwegen om jouw tuininterieur te vervangen, dan is een bezoek aan de showroom van Persoon Outdoor Living zeker de moeite waard om je te laten inspireren door de uitgebreide collectie! De showroom in Maasdijk is vrij geopend op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur.

MVV ’27 is Arthur en zijn bedrijf zeer dankbaar voor het verlengen van zijn sponsorcontract en hoopt dat beide partijen in de komende jaren net zo veel plezier zullen beleven van de samenwerking als in de afgelopen periode.
Persoon Outdoor Living