De Seizoensgids van MVV ’27 voor het nieuwe seizoen is weer uit. Maandag namen selectiespeler Coen Hordijk en F1-pupil Kees Rasens de eerste exemplaren in ontvangst uit handen van voorzitter Michel Voogt. De Seizoensgids 2016-2017 ligt de komende dagen op iedere deurmat in Maasland.

DSCN0207

Het is alweer de vierde keer dat MVV ’27 haar Seizoensgids uitbrengt. Zoals altijd geeft de gids ook dit seizoen weer een prachtige inkijk in de ambities, mensen en verhalen van de Maaslandse voetbalclub. In alle geledingen van de club werpen trainers, spelers en supporters hun blik op het aankomende seizoen.

Zo komt de tienjarige carrière van Coen Hordijk in MVV 1 én zijn vooruitblik op het nieuwe seizoen van het vlaggenschip aan bod. Veel aandacht is er ook voor de metamorfose die ons complex onderging. Enkele sleutelfiguren die vele vrijwillige uurtjes in de opknapbeurt staken, vertellen er uitgebreid over.

Een greep uit de andere onderwerpen die aan bod komen: scheidsrechter Piet de Jong die na veertig jaar fluiten afzwaait, topvrijwilliger Arie de Jong, de ambities van de jonge trainer Luigi Botea, de verwachtingen van Luuk van Strijen voor het hoogst spelende team van MVV ’27 (B1) en de supporters Henk de Bruijn en Herman Steehouwer.

Kijkje in de MVV-keuken
Voorzitter Michel Voogt: “Bijna iedereen in Maasland heeft wel iets met MVV ’27. Ze spelen of komen er zelf of ze kennen wel iemand die bij onze club actief is. Eén keer per jaar willen we het dorp met onze Seizoensgids een fraai kijkje in de MVV-keuken geven. Dat doen we met persoonlijke verhalen, kleurrijke interviews en fraaie fotografie, waarmee we het MVV-gevoel proberen over te brengen. Hopelijk maakt dit de mensen nóg enthousiaster over onze mooie vereniging.”

Huis-aan-huis verspreid
Net als de vorige editie wordt de gids ook dit jaar huis-aan-huis in Maasland verspreid. Ieder huishouden (tot en met de ‘grenzen’ van de Oost- en Westgaag) vindt de komende dagen een exemplaar op de deurmat. Voor mensen buiten Maasland is de gids vanaf zaterdag 4 september in de kantine van MVV ’27 af te halen. Komende week verschijnt de Seizoensgids ook digitaal op onze website.

De Seizoensgids is een productie van de Communicatiecommissie van MVV ’27 en gedrukt door sponsor Jobbe. Vele sponsoren maken de druk van de uitgave mogelijk. Vanaf maandagavond ploft de gids op de eerste deurmatten in het dorp.

Heb je vragen op opmerkingen over de Seizoensgids? Stuur dan een mailtje naar communicatie@mvv27.nl.