Vandaag stond de derde beker wedstrijd op het programma en wel een tegenstander van formaat, als je alleen al kijkt naar de eerste elftallen van beide clubs dan zit daar een enorm groot verschil in Barendrecht tweede divisie en ons eerste derde klasse dus dat is 5 klasse verschil gaat er maar aan staan.

Zoals in beide voorgaande wedstrijden kregen onze jonkies de opdracht om zo snel mogelijk druk te zetten op de tegenstander en het moet gezegd de eerste 15 minuten ging het zoals de coaches het graag willen, het ging zelfs in de 10 minuut heel erg goed want Joey die de aanval zelf opzette kreeg de bal netjes terug van Martijn en schoot hem snoeihard achter de doelman dus 1 – 0 voor een leuke en mooie opsteker.

MVV27-2---BARENDRECHT-2_27-augustus-2016_034

Maar Barendrecht deed er een tandje bij en we konden zien dat het gewoon een erg goed elftal is met hele snelle spitsen, eerst werd er nog een doelpunt afgekeurd vanwege zeuren van de nummer 9 maar 4 minuten later was het raak, Finn leed balverlies en dat werd genadeloos afgestraft 1 – 1, kort daarop lag Bret ineens gestrekt en het bleek dat wederom de nummer 9 er bij betrokken was een linkse directe kreeg Bret te verwerken eentje die in de boksring zeker niet zou misstaan, maar ja als de scheids het niet ziet dan kan je gewoon blijven staan.
Onze tegenstander rook bloed en we kropen een paar keer door het oog van de naald een bal op de lat en een mooie en moeilijke redding van Twan zorgde er voor dat we gingen rusten met een 1 – 1 stand, na de thee kregen we weer een beetje vat op het spel van Barendrecht maar via een onvervalste counter kwamen ze op 1 – 2 en kort daarna een zondagsschot van de nummer 5 en weer door een counter was het ineens 1 – 3.

MVV27-2---BARENDRECHT-2_27-augustus-2016_007

De mouwen werden nog even opgestroopt en het werd 2 – 3 door een kopbal van Martijn nadat Kevin de bal had doorgekopt maar het was wederom de nummer 9 die van zich liet spreken door de 2 – 4 aan te tekenen nadat die Kevin een lesje gaf in hard lopen, toch best wel goed van die nummer 9, goed in voetballen, hardlopen en boksen met die jongen komt het wel goed denk ik.

Al met al 3 leuke en leerzame beker wedstrijden.

Opstelling: Twan, Kevin, Mike (Jorrit), Joey (Stephan), Bret, Sem, Martijn, Marijn, Jessy, Finn, Che (Arie ).

stand-2