De tweede wedstrijd in de beker was FC ’s-Gravenzande 2 een elftal wat uitkomt in de reserve hoofdklasse dus een geduchte tegenstander, vanaf het begin begonnen onze jonge knapen in opdracht van Jim en Stanly met druk zetten op de tegenstander en het was een lust voor het oog om dat te zien, zodra onze tegenstander wou opbouwen begon het druk zetten al bij de voorwaartsen van 2 en je kon merken dat ‘s-Gravenzande dat niet leuk vond want de irritatie liep in de eerste helft behoorlijk op wat resulteerde in gegil en het proberen via de scheids om vrije trappen te krijgen.
Het jonge elftal van 2 gaf geen krimp alleen vergat het om het goede spel in doelpunten om te zetten al was Joey er wel heel dicht bij maar de keeper kon nog net een handje tegen zijn bekeken lob geven en zo werd de thee genuttigd met een brilstand op het scorebord.

De tweede helft heb ik jammer genoeg niet gezien vanwege andere bezigheden maar ik ben goed op de hoogte gebracht door Stanly dus daar komt die al is het wel in verkorte vorm, wat we in de eerste helft niet deden gebeurde wel in de tweede helft al was de wedstrijd langzamer uitgemond in een conditionele veldslag maar nu kwam naar voren dat goed trainen zijn vruchten afwerpt.
Eerst was het Finn die de 0 – 1 aantekende en na de gelijkmaker was het Brady die weer voor een voorsprong zorgde, beetje jammer was het dat het gezeur van onze tegenstander steeds groter werd en dat lieten horen naar de scheids, we kunnen gewoon stellen dat gewoon onze verdienste was, het werd nog wel 2- 2 maar het slot akkoord kwam van onze ouwe (Marijn) die voor de overwinning zorgde.

Volgende keer doe ik de opstelling en de wissels er weer bij want ik heb nu geen idee wie voor wie is ingevallen, ik kan wel zeggen dat ik trots bent op jullie allen heerlijke pot en een zeer goed resultaat, nu aanstaande zaterdag Barendrecht 2 maar met de instelling van de 2 eerste wedstrijden kan alles.