De start was zeg maar niet echt goed voor het zelfvertrouwen want na 2 minuten stonden we al met 1- 0 achter en in heel de eerste helft was het Brielle die de betere ploeg was met af en toe kleine kansjes voor ons, zo was Finn 2 keer met een afstand schot redelijk dichtbij een treffer, maar ook onze tegenstander had uitzicht op een doelpunt want in minuut 25 kropen we door het oog van de naald want de bal belande voor ons gelukkig op de paal, het zag er naar uit dat we de rust in gingen met een minimale achterstand maar in de slotfase was het de snelle linksbuiten die de 2 – 0 maakte en dan denk je toch dit gaat niet meer goed komen.

De tweede helft gaf een heel ander beeld we werden wat actiever en brutaler en na dat Martijn (die de leeftijd van dit team aardig op schroeft) een kans net miste was het Ariën (Arie) die uit een corner mooi scoorde en 5 minuten later werd het zelfs 2 – 2 uit een afstand schot van Mike na een mooi op gezette aanval. Joey die als laatste man goed op dreef was en zelf supporters op de tribune had verdiende meer met een mooi afstand schot maar gelijk daarna liet de goed leidende scheids onze Jan die vlagde voor buitenspel staan en zo stonden we weer met 3 – 2 achter. Twan had daarna 2 schitterende reddingen en wij gingen op zoek naar de verdiende gelijk maker en die kwam er ook onze kleine Aatje lobde de bal voor en de andere kleine man Che scoorde mooi 3 – 3, met nog 5 minuten te gaan kwam er geen verandering meer in deze stand en kunnen we stellen dat het voetbal nog niet prima was maar de inzet was meer dan voortreffelijk voor zo een jong team.

De opstelling was: Twan, Joey, Stephan ( Jens ) Joost, Bret ( Mike ) Sem, Martijn, Joris ( Che ) Arien, Finn ( Jorrit ) en Aad en onze coach was Jim