De teamindelingen voor de jeugd voor het seizoen 2016/2017 zijn bekend en nu te bekijken via onderstaande links. In de indeling van de A-, B- en C-jeugd kunnen eventueel nog wijzigingen worden doorgevoerd, de teamindelingen voor de D-, E- en F-jeugd zijn definitief:

Teamindeling jongens seizoen 2016/2017

Teamindeling meisjes seizoen 2016/2017

Wat opvalt bij de nieuwe teamindelingen zijn de nieuwe benamingen voor de verschillende leeftijdscategorieën. De KNVB heeft ervoor gekozen deze nieuwe aanduidingen vanaf volgend seizoen te gaan gebruiken. Dit zal zeker even wennen zijn. Hieronder een schematisch overzicht van de nieuwe teambenamingen:

teamindeling

Zoals eerder al vermeld gaan de trainingen van start in de week van maandag 15 augustus voor selectieteams D, E en F, lagere teams starten één week later vanaf maandag 22 augustus. De eerste bekerwedstrijden vinden plaats op zaterdag 27 augustus. Eventuele afwijkingen hierop worden per team door de trainers zelf gecommuniceerd. Voor selectieteams gelden mogelijk afwijkende data. Aan het trainingsschema wordt nog gewerkt. Info hierover volgt later via de site van MVV ’27.