1ste training

Afgelopen zaterdag is de A-selectie gestart met de voorbereidingen op het komende seizoen. Na een heerlijke zomervakantie mogen de spelers van MVV ’27 1 en 2 direct flink aan de bak, want in de voorbereiding wordt er vier keer per week getraind. Naast de zaterdagen worden de mannen ook op maandag, dinsdag en donderdag verwacht om hun trainingsarbeid te verrichten tussen 19:15 en 20:30.

Aanstaande zaterdag wordt er een heuse trainingsdag georganiseerd, waarbij spelers en staf reeds om 10 uur zullen verzamelen voor een ochtendtraining op het strand van Vluchtenburg. ‘s Middags zal er nog een training afgelegd worden op veld 3. Mocht je benieuwd zijn hoe onze spelers de zomer uitgekomen zijn, dan ben je natuurlijk van harte uitgenodigd om deze training te bekijken.

Dinsdag 9 augustus staan de eerste oefenwedstrijden op het programma. MVV ’27 1 neemt het dan om 20:00 op tegen Binnenmaas, terwijl het tweede op dat moment aftrapt tegen RKDEO 2 (beiden uit). Op zaterdag 13 augustus speelt MVV ’27 1 opnieuw een vriendchappelijke uitwedstrijd, ditmaal tegen Soccer Boys. MVV ’27 2 is op deze zaterdag te bewonderen op sportpark de Commandeur en speelt die dag tegen VV Kethel 2. Een week later staan dan vervolgens de eerste bekerwedstrijden op het programma.