Sportpark_001

Hoewel de meeste voetballers nog van hun vakantie en het heerlijke zomerse weer genieten, is men op de burelen van de KNVB al weer volop bezig met de voorbereidingen op het komende seizoen. Een aantal weken geleden werd de competitie-indeling van het eerste elftal al bekend gemaakt, nu is ook het speelschema gepresenteerd. MVV ’27 start de competitie direct met een mooi affiche: Op zaterdag 3 september komt buurman en promovendus Schipluiden op bezoek op sportpark de Commandeur om de ‘Midden-Delfland-derby’ uit te vechten.  Een week later gaat MVV ’27 op bezoek bij SV Houtwijk 1. Voor de volledigheid sommen we nog een keer alle competitietegenstanders van ons eerste elftal op:

Ariston’80, Die Haghe, GDA, Houtwijk SV, KMD, Loosduinen, Maasdijk, Naaldwijk, Quick Steps, Schipluiden, SEV, VELO en Verburch.

Het complete wedstrijdprogramma van het eerste elftal vindt je hier.

In de weken voorafgaand aan de competitie zal MVV ’27 in de beker uitkomen tegen DVV ’09 (20-augustus, thuis), PPSC (23-augustus, thuis) en Vierpolders (27-augustus, uit). De winnaar van deze bekerpoule plaatst zich voor de tweede ronde.

Voor het tweede elftal staan er komend seizoen een stuk minder streekderby’s op het programma in de reserve 1e klasse B. De mannen van Stanley Klop en Dion Dickhoff zullen regelmatig de richting van Rotterdam uitgaan om hun uitwedstrijden te gaan spelen. Zij starten de competitie op 3 september met een thuiswedstrijd tegen Xerxes DZB 2. In de beker wacht hen confrontaties met Brielle 2, Barendrecht 2 en FC ‘s Gravenzande 2. Het eerste en tweede elftal zullen op zaterdag 30 juli hun eerste training afwerken in de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Ook van de overige seniorenelftallen, alsmede de dameselftallen en de JO19-1, J017-1 en Jo15-1 (voorheen respectievelijk A1, B1 en C1) zijn de competitie-indelingen bekend. Binnenkort zullen alle indelingen uiteraard op de website van MVV ’27 te zien te zijn. Mocht je hier niet op kunnen wachten, zijn alle indelingen ook op de website voetbal.nl terug te vinden.