Zondag 17-7-2016
Een actieve dag na een onrustige nacht!

Zaterdagnacht was een nacht zoals een zaterdagnacht hoort te zijn. F’jes, E’tjes, D’tjes en ook de C’tjes deden er alles aan om de leiders het zo moeilijk mogelijk te maken. En dat is gelukt. Iedereen zat vol energie en dit enthousiasme kwam volledig tot uiting in deze nacht. Strandballen, confetti, slingers en nog meer dergelijk prullaria had blijkbaar onze halve vrachtwagen gevuld.


De zondagochtend begon weer met een heerlijk ontbijt, klaargemaakt door de kookster met hulp van de oudste groep jongens! Vervolgens startten de jongens met een ouderwetse sportdag die is vertaald in het thema ‘beestachtig’. De sportdag werd een aantal keer bruut verstoord door regenbuien. Gelukkig brak de zon gewoon weer door en konden wij onze sportdag vervolgen.

DAG-2-1
Na alle inspanning hadden de jongens wel een hamburger verdiend bij de lunch. Om vervolgens op de fiets te stappen richting Kaatsheuvel. Hier aangekomen bleken er allemaal beesten rond te lopen. Deze moesten nog wel even gevonden worden. Jullie raden het al… tijd voor de VOSSENJACHT! Alle straten van Kaatsheuvel zijn verkend en alle vossen zijn gespot. Vervolgens teruggefietst naar het kamphuis waar na het eten een geweldig feest ontstond!

DAG-2-3
Vervolgens konden de spierballen getoond worden tijdens het beruchte touwtrekken. Dit trok zoveel bekijks dat zelfs de vossen kwamen kijken! En dit was nog niet eens het laatste onderdeel van deze dag, want de jongens gingen nog één keer het bos in voor een heuse kennisquiz! Hierna volgde een zeer welverdiende nachtrust. Dit is ook hard nodig als we kijken naar het programma van morgen. Dan staat de Buffelende Antilopetour op ons te wachten. Beter bekend als de fietspuzzeltocht!

Tot morgen!