Arjan de Rooij is vorige week vrijdag geopereerd aan zijn knie. Hierbij zijn de kruisband en de meniscus gerepareerd. Het herstel van deze ingreep zal 9 tot 12 maanden in beslag gaan nemen.

Bij de deelname aan een horecatoernooi ging het mis voor Arjan, hij raakt geblesseerd aan zijn knie en onderzoek wees uit dat het niet om een lichte blessure ging en een operatie noodzakelijk was. Deze operatie heeft dus vorige week vrijdag plaats gevonden. Afgelopen vrijdag heeft de commissie lief en leed Arjan namens MVV ’27 een fruitmand overhandigd. Tijdens het bezoek vertelde Arjan dat de pijn na de operatie in eerste instantie tegen viel, maar dat het inmiddels de goede kant op gaat. Hij hoopt snel weer voldoende herstelt te zijn om zijn dagelijkse werkzaamheden weer op te kunnen pakken. MVV ’27 wenst Arjan veel succes met zijn herstel!

Foto Arjan de Rooij 3