Na een uitspraak van de KNVB is MVV ’27 9 alsnog kampioen geworden. Het resultaat van de laatste wedstrijd tegen Deltasport 4 is omgezet naar een reglementaire 3-0 overwinning, nadat bleek dat de tegenstander de regels niet nageleefd heeft.

Het was voor de spelers van MVV ’27 9 een flinke domper op zaterdag 21 mei, het mislopen van het kampioenschap. Alle voorbereidingen waren getroffen om er een feestelijke dag van te maken, maar in de slotwedstrijd werd er een 1-0 uitnederlaag geleden tegen Deltasport. Na de wedstrijd heerste er naast teleurstelling ook ongeloof, want het team van de tegenstander week wel erg af van het team dat zij eerder in het seizoen troffen. Onderzoek van de KNVB heeft inmiddels uitgewezen dat er bij Deltasport inderdaad spelers meegespeeld hebben die niet op het wedstrijdformulier vermeld waren. Gevolg hiervan is dat het resultaat van de wedstrijd is omgezet naar een 3-0 overwinning van MVV ’27. Hierdoor is MVV ’27 9 met een voorsprong van 2 punten op naaste belager CION 6 alsnog kampioen geworden van de reserve 7e klasse. MVV ’27 feliciteert de spelers van het 9e elftal met het kampioenschap!

Foto MVV 9 2

Foto MVV 9 3