FB_IMG_146670415650416 Juni is Mariette geboren. Jan en Rianne Mosterd zijn zeer blij met de komst van hun derde kindje. Met de geboorte kregen Arijan en Sijmon er een zusje bij. Gelukkig is het hele gezin onlangs verhuisd en in het nieuwe huis zijn kamers zat!

Jan en Rianne zijn echte MVV-ers. Zo speelde Rianne in het verleden zelf haar wedstrijdjes binnen onze damesafdeling. Nadat zij daarmee was gestopt is zij in de verzorging gegaan. Dat deed zij een aantal jaar met veel plezier rondom de selecties, maar ook de spelers uit andere teams waren altijd welkom. Iedereen werd altijd met een lach geholpen. Tussendoor ging zij jaarlijks mee als kookster bij het Jeugdkamp. Daar was het een strijd om een nachtzoentje te krijgen van Rianne.

FB_IMG_1466704163719Jan heeft zijn hele leven bij MVV’27 gevoetbald. Hij doorliep vele selectie elftallen en op 18-jarige leeftijd maakte hij de stap van de junioren naar MVV’27 2. Daar onder de bezielende leiding van Marcel de Vetten en Willem van der Hoeven ontpopte hij zich al snel tot een vaste waarde in dit team. Het ging zelfs zo goed dat hij ook nog meerdere wedstrijden heeft mogen spelen in ons ‘Vlaggenschip’. Zij laatste periode heeft hij doorgebracht in MVV 3 en later zelfs nog een stapje terug, als oproepkracht. Tussendoor ging ook hij mee als leider van het jeugdkamp. De laatste actieve wedstrijd van Jan was tijdens het vrijdagavondvoetbal, maar die eindigde helaas al snel met een blessure. We hopen hem toch, als hij hersteld is, weer terug te zien op de vrijdag.
Gelukkig hebben Jan en Rianne voor ‘aanwas’ gezorgd. Arijan is reeds actief binnen onze mini-F. Misschien gaat Sijmon in de toekomst ook nog wel zijn wedstrijden spelen bij de mini’s.

Op dit moment zijn Jan en Rianne beiden niet-spelend lid. Zo blijven zij toch verbonden met MVV’27.

Wij wensen dit hele gezin ontzettend veel liefde en geluk, maar ook gezondheid toe. Wij zullen ervoor zorgen dat zij zo snel mogelijk in het bezit zullen komen van het traditionele MVV-rompertje.

IMG_20160623_190920