Op onze accommodatie is er bepaald geen sprake van zomerstop. Naast de werkzaamheden aan ons eerste veld, wordt sinds enkele dagen ook de kantine stevig aangepakt. We blikken vooruit op het eindresultaat, mét 3D-impressies.

Deze week stak vrijwel iedere avond een seniorenteam de handen uit de mouwen. Ook de komende dagen wordt er iedere avond vanaf 18:30 uur verder geklust. Mocht je in de gelegenheid zijn om te helpen, ben je zeer welkom! Een eigen schuurmachine meenemen wordt reuze gewaardeerd.

De opknapbeurt van de kantine is een stevige. De kantine wordt voorzien van nieuwe gordijnen, nieuwe vloertegels, nieuwe steigerhouten meubels, een nieuw lichtplan, een nieuwe stereo, nieuwe koelkasten en nieuwe tv-schermen. Ook wordt alles opnieuw geverfd in de MVV-kleuren. De renovatie is mogelijk dankzij de inzet en steun van vele vrijwilligers en sponsoren.

Ben je benieuwd hoe de kantine er na de metamorfose uit komt te zien? De 3D-impressies, gemaakt door Van Daalen Tuinontwerp, geven een goede indruk. Bekijk deze in pdf-bestanden hieronder.

Impressie nieuwe kantine – 1

Impressie nieuwe kantine – 2

Impressie nieuwe kantine – 3