IMG-20160607-WA00007 Juni is Stefan van Mil de trotse vader geworden van een dochtertje, Channah. Channah woog 2400 gram en was 48 cm lang bij haar geboorte. Na een nachtje in het ziekenhuis mochten Stefan, Alita en Channah naar Maassluis om daar de kraamdagen door te gaan brengen. Daar worden zij ondersteund door de kraamzorg en natuurlijk oma Loes. Opa Hans en oma Loes van verwelkomden met de geboorte van deze nieuwe spruit alweer hun 7e kleinkind.

Wij kennen Stefan natuurlijk allemaal van zijn column die hij verzorgt nieuwsbrief. Daar neemt hij de voetbalwereld altijd op zijn geheel eigen wijze onder de loep. Stefan heeft afgelopen jaar niet alleen zijn pen ‘laten spreken’, maar ook de het veld was hij aanwezig in MVV 4. Daar heeft hij weer een keurige prestatie geleverd door niet te degraderen. Lijfsbehoud was daar dit jaar het hoogst haalbare. Voor komend seizoen ligt de lat een stuk hoger, want er is flink ingekocht. Deze kwaliteitsinjectie moet er voor zorgen dat Stefan aan het einde van dit seizoen weer eens met de schaal in zijn handen staat.

Voor de komende tijd zal onze columnist zich moeten richten op het verschonen van luiers en het verzorgen van de fles. Iets wat we aan hem zeer zeker over kunnen laten. Wij wensen Stefan en Alita heel veel liefde, geluk en gezondheid toe met hun uitgebreide gezinnetje. Het traditionele MVV-rompertje is reeds in hun bezit.

channah-2