FB_IMG_14652768788026 Juni is Bram voor de 3e keer vader geworden. Op deze dag beviel zijn vrouw Chantal van een gezonde dochter, Maaike. Op dat moment kregen Sanne en Jan Jr. er een zusje bij. En natuurlijk mogen we niet vergeten te vermelden dat opa Jan en oma Pea op dat moment alweer hun derde kleinkind konden verwelkomen.

We zien Bram niet wekelijks op de club, maar gelukkig nog wel af en toe. Hij is op dit moment oproepkracht voor de lagere senioren. Zo af en toe pakt hij nog wel eens een potje mee in ons Veteranen team. Afgelopen seizoen stond vooral in het teken van de marathon. Hardlopen krijgt de laatste tijd bij Bram voorrang. Toch hopen we hem ook in het komende seizoen 2016-2017 nog regelmatig te zien op de club.

Een deze dagen zorgen wij dat Bram en Chantal in het bezit komen van het traditionele MVV-rompertje. Verder wensen wij Bram en zijn uitgebreide gezinnetje natuurlijk heel veel liefde, geluk en gezondheid toe.

maaike_2