Het vrijdagavondvoetbal is drie ronden op weg. Tijd voor een video-impressie mét GoPro-beelden!

Inmiddels nemen zeven teams deel aan de nieuwe competitie binnen MVV en is een achtste team in aantocht. Het deelnemersaantal nadert hiermee 100 spelers. Na drie speelronden staat het team Cacacheiros 2 aan de leiding, met 16 punten uit 6 wedstrijden. De wedstrijd van dit team werd tijdens de vorige speelronde tegen FC Zooitje (3-3) vastgelegd vanuit twee camera’s.

Camera 1 werd langs de lijn bediend door onze huisfotograaf Gerard Jordaan. De andere beelden komen vanuit het veld zelf. Martin van Berkel droeg als speler namelijk een GoPro-camera en geeft daarmee een unieke blik in het vrijdagavondvoetbal van MVV ’27. De video bekijk je hieronder.

De volgende ronde van het vrijdagavondvoetbal is gepland op vrijdag 24 juni. Alle informatie over (meedoen aan) deze competitie vind je hier op onze website.