A2-aanvoerder Davey Rijnsburger bracht deze week namens zijn team een bezoek aan Sport2000 om trainer Hans Dries in het zonnetje te zetten.

Hans Dries heeft het als trainer weer geflikt. Samen met de jongens van de A2 werd in een bewogen jaar toch de titel gepakt. A2 is, net als de rest van MVV ’27, trots op een vrijwilliger als Hans Dries. Naast zijn bezigheden voor A2 is Hans onder meer scheidsrechter op zowel het veld als in de zaal bij onze club. Ook is Hans werkzaam bij Sport2000, dat al jaren als trouwe sponsor aan MVV ’27 is verbonden.

Reden genoeg voor de mannen van A2 om Hans een mooie bos bloemen en een ‘kleintje bier’ te brengen, die in dank werden aanvaard.

Davey bedankt naast Hans ook de overige vrijwilligers rond A2 team: Peter van Mil, Ronald Rijnsburger en Wim de Vos.

MVV '27 A2 2