Nadat de heenronde in het tweeluik met  fc Zoetermeer A1 was geëindigd in een minimale 1-0 overwinning voor MVV ’27 wachtte afgelopen zaterdag de return. Op basis van de krachtsverhoudingen in het eerste duel moest de volgende ronde haalbaar zijn. Dit bleek ook zo te zijn, want na het laatste fluitsignaal in Zoetermeer was de eindstand van 1-1 uiteindelijk voldoende. Hierdoor mogen ‘onze’ mannen aanstaande zaterdag aantreden in de tweede ronde van de nacompetitie om promotie naar de hoofdklasse.

In deze ronde treft MVV ’27 A1 een bekende tegenstander. In de reguliere competitie was sv Den Hoorn namelijk ook al twee keer de tegenstander. MVV ’27 kwam hierbij beide keren als winnaar uit de strijd. Maar zoals men zegt: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst. MVV’27 A1 zal dus vol aan de bak moeten om sv Den Hoorn over twee wedstrijden aan de kant te zetten. Wanneer dat lukt, is de beloning een finalewedstrijd op neutraal terrein. De winnaar van deze finale mag komend seizoen in de hoofdklasse uitkomen. Voor MVV ’27 A1 zou dit de eerste keer in de geschiedenis zijn.

De wedstrijd van a.s. zaterdag op sportpark De Commandeur begint om 14:30 uur en ook nu zijn supporters meer dan welkom. De return in Den Hoorn is op zaterdag 4 juni. Deze wedstrijd begint om 14:45 uur.