De meidenafdeling van MVV ’27 zit sinds enkele jaren weer behoorlijk in de lift. Twee jaar geleden meldden zich zoveel jonge speelsters aan, dat deze groeiende afdeling inmiddels uit vijf elftallen en een zevental bestaat. Het ultieme doel van de vereniging is om uiteindelijk met zoveel mogelijk zelf opgeleide meiden een sterke damesafdeling te vormen. Logischerwijze duurt het nog enkele jaren voordat de eerste talenten uit MB1, MC1 en MD1 zich aandienen bij Vrouwen 1 en 2. Tot die tijd is het noodzakelijk dat beide damesteams op een zo hoog mogelijk niveau actief zijn.

Helaas lijkt dit volgend seizoen voor met name VR1 niet gemakkelijk te worden. Vanwege studieverplichtingen raakt het team van trainer Joost van Ast enkele gewaardeerde krachten kwijt. Om waar mogelijk de kwaliteit van het hoogste vrouwenteam, maar sowieso het voortbestaan hiervan, te garanderen, is MVV dan ook met spoed op zoek naar drie a vier versterkingen voor Vrouwen 1 (meer aanmeldingen is uiteraard geen probleem).

Ben of ken jij iemand die in het verleden gevoetbald heeft en haar schoenen uit de wilgen wil halen? Of iemand die nu nog bij een andere vereniging speelt, maar heimelijk droomt over een carrière bij de leukste club van Nederland? Of iemand die nooit in teamverband gevoetbald heeft, maar in zichzelf de nieuwe Vivianne Miedema ziet? Meld je dan aan door dit formulier in te vullen.

Behalve voetballen op een prima niveau en twee keer per week trainen onder leiding van enthousiaste en geschoolde trainers krijg je er een hele goede sfeer en uitstekende faciliteiten voor terug. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Joost van Ast via vast@caiway.nl of 06-36544400.