Onderlinge voetbaltoernooitjes voor jong en oud, de uitreiking van de Rien van Eijmeren en de prijzen de jaarlijkse verkiezingen, lekker eten en drinken en een feestavond. Dat zijn de ingrediënten van de jaarlijkse sfeervolle familiedag. Aanmelden is nu mogelijk!

We beginnen de Familiedag om 12:00 uur met een toernooi voor de C- en D-jeugd. Nadat om 14:00 uur het winnende team in deze categorie bekend is, starten de E- en F-pupillen en de Mini F aan hun toernooi. Behalve de toekomstige talenten van MVV ’27 worden ook hun ouders van harte uitgenodigd om hun talenten op het voetbalveld te vertonen.

Om 16:00 uur wordt het startsein gegeven voor het Sixties-toernooi voor de senioren en de A- en B-junioren.

Behalve de onderlinge strijd tussen de lijnen is er op Familiedag nog veel meer te beleven. Zo zijn er voor de jeugd na afloop van hun toernooi poffertjes, is er vanaf 16.00 uur een buikschuifbaan voor de jongste kinderen en draaien MVV-DJ’s vanaf 17:30 uur muziek. Jong én oud kan zich vanaf 17:00 uur tegoed doen aan een overheerlijk BBQ verzorgd door Keurslager Huub Poleij, aangevuld met diverse salades en uiteraard stokbrood.

Om 20:00 uur is de uitreiking van de Rien van Eijmeren Award en de bekendmaking van de winnaars van de jaarlijkse verkiezingen. Tussendoor en na dit officiële gedeelte zal DJ Remco c.s. de muziek verzorgen.

Al met al belooft het dag te worden waar alle leden van MVV ’27, maar uiteraard ook anderen die de club een warm hart toedragen, zich prima kunnen vermaken.

Voetbalprogramma:

12:00 – 14:00: Toernooi C- en D-jeugd
14:00 – 16:00: Toernooi E-, F- en Mini-F +ouders
16:00 – 18:00: Sixties-toernooi Senioren, A- en B-junioren

Aanmelden
Digitaal inschrijving voor de voetbaltoernooien is noodzakelijk en kan tot en met donderdag 2 juni via onderstaande links:

>> C- en D-jeugd toernooi

>> Sixties-toernooi Senioren, A-en B-junioren

Graag tot 4 juni !