Over twee weken staat de derde speelronde van het vrijdagavondvoetbal op het programma. ‘Team X’ maakt dan zijn intrede. Wil je op 27 mei een keer een ‘losse speelronde meedoen? Meld je dan nu aan voor dit team!

Onlangs meldde alweer het zevende team zich aan voor het vrijdagavondvoetbal. Het aantal deelnemers aan de competitie komt hierdoor op ruim 75 spelers.

Omdat we het liefst met een even aantal teams spelen én we veel interesse waarnemen van spelers die ‘losse wedstrijden’ willen spelen, introduceren we Team X. Dit team kunnen we beschouwen als het meeste spontane team van MVV ’27. Voor dit team kan iedereen zich enkele dagen voorafgaand aan een speelronde van de vrijdagavondcompetitie aanmelden. Je meldt je dan aan voor alléén deze ene speelronde en je betaalt hier op de speelavond 5 euro per persoon voor. Aan dit team doen maximaal tien spelers mee, waarbij geldt: wie het eerste komt, die het eerst maalt. Uiteraard kun je je voor iedere ronde opnieuw aanmelden wanneer de inschrijving hiervoor wordt geopend.

Team X speelt alleen mee wanneer we een oneven aantal vaste teams hebben. De inschrijving voor Team X openen we iedere keer zo’n twee weken voor de speelavond. Het enige criterium dat we voor je aanmelding hanteren, is dat je minimaal 18 jaar bent.

Aanmelden voor speelronde 3
Wil je meedoen aan Team X op vrijdagavond 27 mei? Schrijf je dan nu hier in!

Meer informatie over het vrijdagavondvoetbal vind je op deze pagina.