Komende zaterdag zal MVV ’27 voor het laatste competitieduel afreizen naar het Haagse DUNO dat afgelopen weekend als eerste moest afhaken en de schade het komende jaargang weer zal trachten goed te maken. Op hun website valt te lezen dat er dit jaargang erg veel mis ging én deze ervaring hadden de Maaslanders ’n jaar eerder.

MVV ’27 heeft nog een kleine kans in de derde periode, maar dan moet je wel een groot wonder gebeuren. Die Haghe leidt in die reeks met drie punten voorsprong op zowel MVV ’27 als Berkel en Honselersdijk. Deze laatste twee ploegen treffen in respectievelijk Naaldwijk en Semper Altius teams die het vege lijf nog zullen moeten redden.

Kortom, ook komende dagen zal er nog heel wat gerekend worden.

Het duel op het Sportpark Haagsche Dynamiek aan de Mgr. Nolenslaan begint om 14.30uur en zal onder leiding staan van arbiter Wigleven.