Zoals verwacht, heeft MVV ’27 A1 de competitie afgesloten op een keurige tweede plaats. In hun laatste wedstrijd in de reguliere competitie werden de buren uit Schipluiden afgelopen zaterdag op een kleine nederlaag getrakteerd. ‘De A1’ mag zich nu op gaan maken voor het toetje in de vorm van de nacompetitie met als inzet een plaats in de hoofdklasse.
Aanstaande zaterdag nemen de mannen van oefenmeester Falco van den Eijnden het thuis op tegen fc Zoetermeer A1. Waar de nacompetitie voor MVV ’27 zou moeten leiden tot een promotie is het doel van fc Zoetermeer juist lijfsbehoud. Zij zijn namelijk na een 10e plaats in de hoofdklasse D ‘veroordeeld’ tot nacompetitie.

De wedstrijd op sportpark De Commandeur begint om 14:30 uur en uiteraard is alle support welkom. De return in Zoetermeer is op zaterdag 21 mei om 15:00 uur.