Piet de Jong heeft afgelopen zaterdag afscheid genomen als scheidsrechter. Na ruim 40 jaar, en het leiden van meer dan 1.000 wedstrijden, floot Piet afgelopen zaterdag zijn laatste wedstrijd voor MVV ’27.

Ruim 40 jaar is Piet de Jong al scheidsrechter bij MVV ’27. In 2011 werd de leidsman al eens in het zonnetje gezet omdat hij destijds 1.ooo wedstrijden had gefloten, en inmiddels zijn we vijf jaar en vele wedstrijden verder. Daarnaast heeft Piet zich ook op diverse andere vlakken voor de club ingezet.

Afgelopen zaterdag was MVV ’27 7 – MSV ’71 4 de laatste wedstrijd die Piet gefloten heeft. Na de wedstrijd kreeg hij, na het dankwoord van voorzitter Michel Voogt, van de club en van de spelers van MVV ’27 7 een mooie bos bloemen uitgereikt. Langs deze weg willen wij Piet nogmaals hartelijk bedanken voor zijn jarenlange inzet!