Wedstrijdbalsponsor: Mosterd Sierhekwerk

Pupil van de week: Thijmen Huiberts (F3)

Komende zaterdag komt oude bekende Maasdijk voor de 23e maal in competitieverband naar Sportpark De Commandeur. MVV ’27 heeft tegen deze opponent nog wat goed te maken van het uitduel op de seizoensopening. De Maaslanders kwamen toen van een behoorlijke koude kermis thuis, want na een nagenoeg perfecte bekerreeks in augustus waren de verwachtingen hooggespannen.

Weggespeeld werd men, ondanks de hoge uitslag van 5-2, niet. Het missen van de vele kansen en het niet al te geweldige verdedigen deed de ploeg de das om. Inmiddels heeft de ploeg van Peter Broekman deze zaken aanzienlijk beter onder controle.

MVV ’27 zit momenteel in een prima reeks met drie overwinningen op rij en promovendus Maasdijk lijkt na het behalen van voldoende overlevingspunten de teugels wat te laten vieren. Hun laatste drie duels gingen verloren. Echter, dit is één van de leuks denkbare streekderby’s en dan maakt de stand niet uit. Beide ploegen zullen er alles aan doen om er een echte wedstrijd van te maken.

We wensen scheidsrechter Van Ekelenburg, beide ploegen en hun aanhang een gezellige en vooral sportieve middag toe.

mosterd-sierhekwerk