Voor het eerste jaar op een groot veld, met bijna allemaal meiden die voor het tweede seizoen voetballen. Zaterdag kon MC 1 kampioen worden, maar dan moest uit wel gewonnen worden van de nummer 3, Zwaluwen, de ploeg waarvan thuis maar met moeite gewonnen werd. En dat zonder een paar vaste krachten.

Het begin van de wedstrijd leverde kansen voor beide partijen. Door goed doorzetten kwamen de Maaslandse meiden op 0-1. Om het voor het publiek wat spannender te maken gingen we de rust in met 1-1.

Na de rust gingen de dames er een tandje feller in, dit resulteerde in veel druk op het doel van Zwaluwen, en dat konden wij vieren met twee doelpunten: 1-3 met nog 2 minuten te spelen. Bij een uitval van Zwaluwen werd het nog 2-3, maar gelukkig bleef het daarbij. MC 1 is kampioen!!! En met enorm veel inzet en goed spel van het hele team.

De laatste wedstrijd, 7 mei thuis tegen Lyra, is nog maar een formaliteit. Maar ook deze wedstrijd willen de dames winnen om zo met een goed gevoel en het hele team een groots feest te vieren. Uiteraard is iedereen van harte uitgenodigd om bij deze wedstrijd de kampioenen toe te juichen.