MVV ’27 kan met trots aankondigen dat de vereniging inmiddels meer dan 800 leden telt. Burgemeester Anoud Rodenburg van Midden-Delfland was afgelopen zaterdag naar sportpark De Commandeur gekomen om deze mijlpaal te vieren. Thijmen Reitsma (mini F) heeft zich als 8ooe lid bij MVV ’27 aangemeld en ontving uit handen van de burgemeester een bal en een trainingspak.

In een periode waarin sportclubs te maken krijgen met teruglopende ledenaantallen zit het ledenaantal bij MVV ’27 juist in de lift. Gisteren mocht de club bekend maken dat de grens van 800 leden bereikt is. De eer om het 800e lid van MVV ’27 te zijn viel te beurt aan Thijmen Reitsma. Thijmen kreeg van burgemeester Arnoud Rodenburg een trainingspak met zijn naam erop en een bal die door alle spelers van MVV ’27 1 gesigneerd zou worden. Daarnaast was Thijmen ook direct pupil van de week bij de wedstrijd MVV ’27 – Te Werve.

Uiteraard is MVV ’27 trots dat de club inmiddels 800 leden telt, maar meer leden zijn altijd welkom! Wil je meer weten over lid worden bij MVV ’27? Bekijk dan deze pagina en/ of neem contact op met één van de onze contactpersonen. Zij helpen je graag per e-mail, telefoon of in een persoonlijk gesprek aan de informatie die jij wenst.

 

Foto Theimen Reitsma Foto 800e lid 1