Wedstrijdbalsponsor: De Haas Maassluis

Komende zaterdag ontvangt MVV ’27 koploper Te Werve. De club uit Rijswijk heeft met nog vijf duels te gaan zeven punten voorsprong op Die Haghe. Het moet dus gek lopen wil men niet als eerste in de rangschikking eindigen.

Echter, als het aan MVV ’27 ligt zal er niet meegewerkt worden aan een vervroegd feestje. De Maaslanders hebben nog een fiks aantal punten nodig om op een veilige plaats te eindigen en de overwinning van een week eerder bij DSVP was daar een goede aanzet toe.

In het uitduel in november leed men de vijfde uitnederlaag van het seizoen tegen de ploeg met de uiterst technisch vaardige spelers. Die negatieve spiraal is inmiddels doorbroken bij MVV ‘27 en buitenshuis worden gelukkig ook de nodige punten verzameld.

Eerder in de geschiedenis was Te Werve eenmaal eerder te gast bij MVV ’27. Dat was in het seizoen 1985-1986 en de thuisclub wist toen een 3-1 overwinning in de wacht te slepen door doelpunten van Piet van Dijk, Hans van Trigt en Gilbert Remeeus. Het was een jaargang waarin MVV ’27 hoog in het linker rijtje eindigde en Te Werve samen met Semper Altius degradeerde.

Afijn, dit seizoen zijn de onderlinge verhoudingen op de ranglijst enigszins anders, maar ieder duel begint met een blanco stand. Om half vijf weten we meer!

Wij wensen scheidsrechter Ricardo Ditz, beide ploegen en hun aanhang een prettige en vooral sportief duel toe.

de-haas-maassluis