In twaalf extra trainingen werken zo’n 40 E- en F-pupillen aan hun technische vaardigheden. Afgelopen woensdag was alweer training nummer negen.

De pupillen krijgen de techniektrainingen, die aanvullend zijn op de trainingen met hun eigen team, kosteloos aangeboden door MVV ’27. Onder leiding van Willem Bosschaart en Luigi Botea spijkeren zij in een F-groep en een E-groep aan hun techniek.

Woensdag verzamelden de ambitieuze pupillen zich om in de stromende regen (beter) te leren kappen met de binnen- en buitenkant. Ook deden zij oefeningen om beter overzicht te houden en baas te worden over de bal.

De komende periode staat, hopelijk in aangenamere omstandigheden, onder meer het verder verbeteren van de kapvaardigheden van de spelers op het programma, waarbij er ook meer onder druk geoefend wordt. Ook staan spelvormen om het mindere been te verbeteren en diverse pass- en kaatsoefeningen op het menu.

Komende vrijdagavond worden ook de trainers van de F, E, D en meisjes aan een extra training onderworpen. Het doel van de trainingen is om de kwaliteit van onze jeugdafdeling verder omhoog te brengen.

MVV ’27 biedt de extra techniektrainingen ieder jaar aan de jongste pupillen aan. Wil je hier meer over weten of ook meedoen? Stuur dan een e-mail naar Willem Bosschaart.

Meer foto’s van de techniektraining van woensdag vind je in dit Facebook-album.