MVV ’27 Vrouwen 3 heeft afgelopen zaterdag voor het tweede jaar op rij het kampioenschap binnengehaald. Het zevental is twee wedstrijden voor het einde niet meer in te halen door directe concurrent GOZ VR1.

Vr3 2

 

 

 

 

 

De 7-0 overwinning op CWO VR1 dit weekeinde betekende daarnaast dat de dames deze competitie nog zonder puntenverlies zijn. Daar horen logischerwijze indrukkende doelcijfers bij: 85 voor en 22 tegen. Hoewel de prolongatie van de titel afgelopen zaterdag uiteraard flink gevierd is met de nodige flessen wijn heeft VR3 in de twee resterende wedstrijden nog voldoende om voor te spelen. Behoud van de ongeslagen status én het doorbreken van de magische grens van 100 doelpunten vóór zijn mooie doelen.

Vr3 1

 

 

 

 

 

Namens de hele club gefeliciteerd met dit prachtige resultaat.