Enkele dagen geleden begroette MVV ’27 haar duizendste volger op Facebook. De mijlpaal werd gevierd met waardebonnen voor Rene van Daalen en Miranda Verboon-Van Mil.

De ruim duizend mensen die de Facebook-pagina van MVV ’27 leuk vinden ontvangen allerlei updates over gebeurtenissen en wetenswaardigheden bij onze club. Op onze pagina publiceren we onder meer fraaie sfeerfoto’s, beelden ‘van achter de schermen’, updates over het lief en leed in de club, MVV ’27 in de media en mooie fotoalbums.MVV '27 1000 likes Facebook - 2

Om de mijlpaal te vieren verlootten we twee waardebonnen. Rob’s Bikecenter, de Maaslandse specialist in het onderhoud van fietsen, stelde een bon van 25 euro beschikbaar. Na loting onder de duizend volgers ging deze waardebon naar René van Daalen, die MVV ’27 sinds maart 2015 op Facebook volgt.

Namens René nam zijn zoon Jan van Daalen de bon zaterdag in ontvangst. De F3-speler, die onlangs zijn pols brak tijdens de wedstrijd tegen VV Naaldwijk F2, en zijn vader waren blij met de bon. Jan bedacht dat hij een nieuwe fiets wilde.

De tweede waardebon was een kantinebon van 25 euro. Deze viel, ook na loting, in handen van Miranda Verboon-Van Mil. Zij volgt MVV ’27 al sinds 29 oktober 2012. Haar man Henk nam de kantinebon in ontvangst. Hoewel Henk de bon graag zou willen incasseren in de kantine, moest hij hem ‘helaas’ thuis bij ‘de leidinggevende’ afgeven.