Komende zaterdag gaat MVV ’27 voor de halve finale in het bekertoernooi op bezoek bij het Rotterdamse VVOR. De winnaar van dit duel komt in de eindstrijd te staan tegenover Nieuwenhoorn dat zich enkele weken geleden reeds voor de finale plaatste. Wanneer en waar deze zal plaatsvinden heeft de KNVB nog niet aangegeven.

VVOR won haar voorrondereeks in augustus in een poule met Hillegersberg (7-4), AGE-zo (9-0) en VOB (2-2). In de opvolgende serie werden achtereenvolgens Berkel (5-1), BSC ’68 (1-0), Zestienhoven (6-0) en CVC Reeuwijk (2-1) opzij gezet.

Als tegenstander in competitieverband kwam MVV ’27 de ploeg van VVOR in vier seizoenen tegen en voor het laatst was dat in 2010-2011. Uit moest men een 3-2 nederlaag slikken (met twee treffers van Fred van Maaswaal) die in het thuisduel weer goedgemaakt werd door een 3-1 overwinning (Wouter Jansen, Maarten Berkhout en Dion Dickhoff).

VVOR staat momenteel op de tweede plaats in poule 3C, waar dit jaar ook de ons bekende ploegen als SSS, NSVV en ’s Gravendeel spelen.

Het terrein van VVOR is te vinden aan de Prinsenlaan 991 in Rotterdam en het duel, dat aanvangt om 14.30uur, staat onder leiding van scheidsrechter M. Voogt. Nee, niet onze voorzitter!!