Met ingang van volgend seizoen (2016/2017) vinden er wat veranderingen plaats bij de Mini F-afdeling van MVV’27. Helaas stoppen Max de Vetten en Ronald Arkesteijn hun carrière als trainers. Coördinatoren Bram Scheffers en Fred Mattern gaan een nieuwe uitdaging aan binnen MVV’27. Bram en Fred blijven de Mini F wel coördineren, maar zullen fysiek nauwelijks meer aanwezig zijn op de woensdagen en zaterdagen. Daarom zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om Mini F-trainer of -trainster te worden.

Als Mini F-train(st)er ben je actief op zowel woensdagmiddag als zaterdagochtend. Op woensdag verzorg je een training en op zaterdag begeleid je de wedstrijdjes die worden gespeeld tegen Westlandse clubs. De MINI-F bevat rond de 30 spelertjes en daarom is een grote groep trainers en trainsters niet alleen handig maar zelfs ook vereist.

De huidige Mini F-train(st)er bestempelen hun werkzaamheden als onwijs leuk, vooral vanwege de leuke groep kinderen waar het plezier vanaf straalt. Je kunt het training geven aan de MINI-F ook zien als een ‘springplank’ voor je persoonlijke carrière als trainer/trainster. Bij de MINI-F leer je niet alleen de absolute basis van voetbal, maar ook hoe je dit moet leren aan kinderen. Zo kan je jezelf goed ontwikkelingen als trainer/trainster.

Heb je hier interesse in? Dan ontvangen Bram of Fred graag een mailtje, sms of WhatsApp van je! Je bereikt Bram via bramschef@gmail.com of 06-40942335 en Fred via 06-10732194.