Vanaf 1 april start het vrijdagavondvoetbal bij MVV ’27. De aanmeldingen lopen op dit moment binnen. Inschrijven is nog mogelijk tot en met zondag 27 maart.

Na de start op 1 april (geen grap!) vindt elke laatste vrijdagavond van de maand (met uitzondering van juli) de vrijdagavondcompetitie plaats. In 2016 zullen er naar verwachting negen rondes vrijdagavondvoetbal zijn. De wedstrijden beginnen ieder keer vanaf 19.30 uur. 

Actie op en naast het veld
Bij vrijdagavondvoetbal gaan teams in zeventallen de strijd aan op halve velden. Ieder team speelt per avond twee wedstrijden, die dertig minuten duren. Daarbij gelden de regels van het zaalvoetbal. Naast de actie op het veld is ook de derde helft een belangrijk onderdeel van het vrijdagavondvoetbal.

Voor wie?
Vrijdagavondvoetbal bij MVV ’27 is voor zowel huidige leden, oud-leden, niet-leden als bedrijven (ook bedrijven zonder sponsorcontract kunnen deelnemen). De minimale leeftijd van deelnemers is 18 jaar. Zowel mannen als dames zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden. Ook gemixte teams behoren tot de mogelijkheden.

Aanmeldingen
Op dit moment zijn vier teams met in totaal ruim 40 spelers aangemeld. In de wandelgangen gonzen veel geluiden over teams die samengesteld worden. We hopen dat dit uiteindelijk leidt tot extra aanmeldingen!

Inschrijven
Inschrijven kan per team. Per team kunnen minimaal zeven en maximaal elf spelers worden aangemeld. De introductieprijs voor dit seizoen bedraagt voor ieder team 350 euro. Per persoon komen de kosten voor een zevental dus neer op 50 euro. Voor teams met meer spelers zijn de kosten per persoon nog lager. Het inschrijfbedrag wordt per team voldaan. Op welke manier de kosten over de spelers verdeeld worden of worden vergoed door een bedrijf, laat MVV ’27 aan de teams zelf. De teams zijn ook zelf verantwoordelijk voor het regelen van de tenues. MVV ’27 zorgt voor de aanwezigheid van hesjes.

Aanmelden kan tot en met zondag 27 maart. Het aanmelden van jouw team kan via deze link. Kun je geen team op de been brengen, maar wil je wel graag meedoen? Stuur dan een e-mail naar vrijdagavondvoetbal@mvv27.nl. Dan bekijken we welke mogelijkheden er zijn om je toch te kunnen laten deelnemen. Ook voor vragen kun je terecht op dit e-mailadres.