Eerder brachten wij vanuit de Technische Commissie (TC) van MVV ’27 het positieve nieuws dat de contracten met de technische en medische staf van het eerste elftal met een jaar zijn verlengd. Nu kunnen zij een ander behaald succes melden met de verlenging van de contracten van enkele jeugdtrainers. De trainers Falco van den Eijnden (A1), Joost Dijkhuizen (B1) en Pim van Reij (C1) zijn ook komend seizoen actief bij MVV ’27.

Van deze drie trainers is Pim van Reij de langstzittende; hij begint volgend jaar alweer aan zijn 8e (!) seizoen bij MVV ’27. In al die jaren heeft hij nadrukkelijk bijgedragen aan de vorming van vele talenten en hen met een karrenvracht aan technische en tactische bagage door laten schuiven naar een volgende lichting. Dit seizoen komen deze talenten van MVV ’27 C1 uit in de 1e klasse en staan daar keurig in de middenmoot.

Ook Joost Dijkhuizen heeft inmiddels een langdurige relatie met MVV ’27 opgebouwd. Wanneer hij komend seizoen weer aan de slag met de mannen van B1 begint hij aan zijn zesde seizoen in Maasland.
Voor het tweede jaar op rij komt B1 uit in de hoofdklasse en ook dit jaar laten Joost en zijn staf zien de zaken prima voor elkaar te hebben. Koploper VFC B1 lijkt op de titel af te stevenen, maar daarachter heeft MVV ’27 als subtopper de tweede plaats nog binnen handbereik.

Falco van den Eijnden gaat komend seizoen aan zijn tweede jaar bij MVV ’27 A1 beginnen. Grote vraag is in welke klasse zij dan gaan uitkomen. In menig competitie zou je met slechts 11 verliespunten na 15 wedstrijden bovenaan staan. Helaas waren 6 van deze verliespunten tegen de ongenaakbare koploper Capelle, zodat de mannen van Falco op een solide tweede plaats staan. De nacompetitie zou daarmee haalbaar moeten zijn.
Overigens beperkt het succes van contractverlenging zich bij het begeleidingsteam van A1 niet tot de trainer. Ook Marcel Lamboo (assistent) en Frans Louter (vlagger) plakken er nog een jaar aan vast.

Al met al ontwikkelingen die de TC tot grote tevredenheid stemmen. Het betekent echter niet dat zij nu op hun lauweren gaan rusten. De komende tijd gaan zij hard aan de slag om alle teams komend seizoen van een trainer/ leider te voorzien.

Wil jij hier een rol in vervullen of eerst eens informeren wat je precies kunt betekenen? Neem dan contact op met Arno van Nierop (bestuurslid Technische Zaken) via tc@mvv27.nl.