Na een ziekbed van enkele maanden hebben wij als club helaas afscheid moeten nemen van Koos Vermeulen. Zoals eerder gemeld op onze website kampte Koos de afgelopen periode met ernstige gezondheidsproblemen, die hem woensdag 16 maart uiteindelijk fataal werden.

Met Koos verliest MVV ’27 een oprecht betrokken supporter. Uit of thuis, Koos was erbij! Samen met zijn vaste voetbalmaten Otto Simons, Jan Heijnsbroek, broer Henk Vermeulen en Alex  van Hemert genoot hij van het wekelijkse voetbaluitje op de zaterdagmiddag. Goed om te weten is dat Koos in zijn jongere jaren ook als speler actief was bij onze vereniging, die dus een heel belangrijke rol in zijn leven heeft gespeeld.

Namens de gehele MVV-familie wensen wij allereerst broers Henk en Hans, met wie Koos tot zijn dood het ouderlijk huis deelde, maar zeker ook overige familie, vrienden en bekenden heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Bekijk hieronder de rouwkaart.

IMG_6413 IMG_6407 IMG_6406