Komende zaterdag gaat MVV ’27 op bezoek bij Verburch in Poeldijk. Het team van trainer Dennis van der Steen poogt, net als MVV ’27, uit de gevarenzone weg te komen en was daarin afgelopen zeer succesvol. Het al bijna opgegeven DSVP werd in Pijnacker met 0-3 verslagen.

MVV ’27 liet diezelfde middag een prima indruk achter tegen Berkel, maar zag zich helaas niet voldoende beloond. Het maken van doelpunten is weliswaar een probleem, maar helemaal geen kansen creëren zou een nog grotere ramp zijn. Kortom, met die juiste instelling en precisie moet een goed resultaat mogelijk zijn.

In het thuisduel op de laatste dag van oktober wist MVV ’27 de ploeg uit Poeldijk met een 3-1 uitslag op de knieën te krijgen. Dat was toen het begin van een serie goede resultaten. Wie weet herhaalt die geschiedenis zich!

Het duel aan de Arckelweg 20 begint om 15.00 uur en staat onder leiding van arbiter Jean Paul Colenbrander.