Zaterdag zorgt Bram Scheffers voor een Instagram-primeur bij MVV ’27. De A1-speler én Mini F-trainer maakt als eerste ‘Instareporter’ een beeldverslag van zijn dag bij MVV ’27.

Op Instagram laten we regelmatig zien wat er voor moois bij MVV ’27 te beleven is. De volgers van dit sociale netwerk zijn met name jongeren en/of jong volwassenen. Vanaf nu gaan MVV’ers vaker zelf op een persoonlijke manier via het MVV-account laten zien hoe zij hun dag bij de club beleven.

De belevenissen van de spelers die als Instareporter aan de slag gaan, kunnen met foto’s en video’s hun hele dag in beeld brengen: van het ontbijt tot een feestelijke afsluiting van de MVV-dag in de late avond. En tussendoor kunnen we allerlei leuke berichten verwachten, waarmee de MVV-volgers een aansprekend kijkje achter de schermen krijgen voorgeschoteld.

De dag van Bram Scheffers is naar verwachting een lange. De wekker van de Mini F-trainer gaat op zaterdagen vaak vroeg, omdat een enthousiaste groep vier- tot zevenjarigen staat te popelen de velden weer op te gaan. Daarna treedt Bram komende zaterdag zelf thuis aan met de A1 in de derby tegen Excelsior Maassluis A2. En ongetwijfeld beleeft Bram tussendoor en daarna ook genoeg interessants. Wat? Dat volg je dus op Instagram. Je vindt MVV ’27 onder @vvmvv27.

Ook Instareporter worden?
Lijkt het je wat om ook een keer als Instareporter jouw MVV-dag in beeld te brengen? Stuur een e-mail aan Jeannette Davidse.