Komende zaterdag verwelkomt MVV ’27 subtopper Berkel op Sportpark De Commandeur.  Als de Maaslanders aan de uitwedstrijd denken, krijgt men nog altijd een naar gevoel. De vroeg verkregen voorsprong werd in de blessuretijd alsnog weggegeven. Zonder punten en hevig balend keerde MVV ’27 huiswaarts.

Inmiddels heeft Berkel 30 punten verzameld en de laatste weken heeft men prima resultaten geboekt. Zo werd drie weken geleden in een spectaculair duel Honselersdijk met 5-3 verslagen en ook Verburch had afgelopen zaterdag weinig in te brengen gezien de 1-4 nederlaag.

MVV ’27 snakt naar een overwinning na de povere resultaten van de laatste weken. Met de juiste inzet en instelling zou dat toch moeten lukken. Met daarbij de positieve steun van de hondstrouwe aanhang. Zaterdag rond half vijf weten we meer!

Wij wensen scheidsrechter Wigleven, beide ploegen en hun aanhang een leuke en vooral sportieve wedstrijd toe.

Wedstrijdbal
De wedstrijdbal voor het duel tussen MVV ’27 en Berkel wordt gesponsord door hoveniersbedrijf De Groot. Het bedrijf van Rob de Groot is als Gouden vriend aan MVV ’27 verbonden en leverde enkele jaren geleden een waardevolle bijdrage aan de realisatie van ons schitterende terras. MVV ’27 dankt hoveniersbedrijf De Groot voor het beschikbaar stellen van de bal!

Pupil van de week
De pupil van de week is Sven van Rijsoort. Sven is 8 jaar en speelt in de F2. Hij is daar laatste man. Zijn trainer is Luigi Botea en zijn leider is Frank Rasens. Een favoriete selectiespeler heeft Sven nog niet, maar dat kan na vandaag zomaar eens helemaal anders zijn. MVV ’27 wenst Sven een mooie voetbalmiddag toe!