Een aantal weken geleden kondigden wij op de website aan dat sponsor Bouhuisen Groep 200 kaarten aan MVV ’27 heeft gesponsord voor de wedstrijd Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard op vrijdag 18 maart. Deze kaarten heeft MVV ’27 vervolgens voor het sterk gereduceerde tarief van  €5,- aan mogen bieden (De opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugdafdeling van MVV ’27). Dat deze actie van Bouhuisen een succes is, blijkt wel uit het feit dat alle kaarten binnen enkele dagen waren uitverkocht.

De kaarten zijn inmiddels binnen en als je kaarten hebt besteld, dan kun je deze aanstaande zaterdag tussen 10 en 12 uur ‘s morgens ophalen in de commissiekamer van MVV ’27. Wij verzoeken je hierbij om contant en gepast te betalen.

De aftrap van de wedstrijd Sparta Rotterdam – Fortuna Sittard is om 20:00, maar het stadion is natuurlijk al eerder geopend. Dankzij Bouhuisen Groep mag MVV ’27 D2 deze middag een voorwedstrijd spelen tegen Sparta (onder 10 jaar) en zullen de spelers van MVV ’27 E4 voor de wedstrijd hand-in-hand met de Sparta-spelers het veld op mogen lopen.

Al met al belooft het een mooie avond te worden in Het Kasteel met 200 MVV-ers op de tribune. Met een beetje geluk kan Sparta op 18 maart zelfs het kampioenschap in de Jupiler League al binnenslepen, dat zou de avond helemaal een feestelijk tintje geven.
KLEDINGTIP: Trek je MVV-shirt aan op 18 maart, dat is namelijk net als het Sparta-shirt rood-wit gestreept!

foto