Een update vanuit het wedstrijdsecretariaat. Van de E-pupillen die naar de D gaan hebben we pasfoto’s nodig. Dat geldt ook voor vier andere leden. Ook vragen we aandacht voor de nieuwe richtlijnen voor het uitstellen of verplaatsen van de wedstrijden.

Pasfoto’s inleveren
Alle KNVB-leden vanaf de D-pupillen (met uitzondering van de G-voetbaljeugd) hebben er één: een spelerspas. Met deze pas, die het formaat heeft van een creditcard en is voorzien van een pasfoto, kan je aantonen dat je lid bent van een voetbalvereniging en de KNVB. Met ingang van het seizoen 2006/’07 is een spelerspas verplicht voor ieder lid van de KNVB van 11 jaar en ouder. Het is de taak van de scheidsrechters om voor de wedstrijd in het bijzijn van de aanvoerders/begeleiders de passen te controleren. De regel is duidelijk: wie geen pas bij zich heeft, mag niet spelen. Zorg dus dat je bij elke wedstrijd je pas bij de hand hebt. En zorg dat je ‘m niet kwijtraakt, want de spelerspas wordt eenmalig verstrekt.

Voor het aanmaken van een spelerspas vragen we de volgende personen in verband met de stap van E-pupil naar D-Pupil een pasfoto in te leveren. We verzoeken je om op de achterzijde van de pasfoto de naam en geboortedatum te vermelden.

J.R. Born (E3)
J.J. Buckers (E3)
D. van Driel (E1)
G. Fa (E3)
A. van de Gaag (E4)
R. Geltink (E1)
S. Keijzer (E2)
J. Koek (E4)
S. Koote (MD1)
D.R.M. van Muijen (E1)
L.S. Platteschoor (E3)
T. van der Salm (E1)
C.H.W. Talbot (E4)
M. Trooster (E4)
P.C.M. van Uffelen (E3)
T. van Velzen (E2)
J. A. Verboon (E1)
C. Verboon (E1)
L.J. Vermeer (E2)

Verlopen spelerspassen
De volgende personen moeten een pasfoto inleveren i.v.m. het verlopen van de geldigheid van de pas.

Paul Wielaard (3e , pas is verlopen op 21-06-2015)
J. van Alphen (G1, pas is verlopen op 01-03-2016)
N. ten Hoorn (C3, pas is verlopen 12-01-2016)
D.F.J. Steigenga (8e, pas is verlopen op 01-03-2016) 

 

Wedstrijden uitstellen/verplaatsen
Een andere mededeling vanuit het wedstrijdsecretariaat betreft het uitstellen van wedstrijden. Voor het uitstellen of verplaatsen van de wedstrijden geldt vanaf 29 februari dat er geen uitstel meer verleend zal worden, maar dat de wedstrijden in onderling overleg verplaatst moeten worden. Gaarne tijdig aangeven of er personele problemen zijn zodat het wedstrijdsecretariaat er tijdig mee aan de slag kan.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar het wedstrijdsecretariaat of schiet Nico Gordijn of Leo van der Berg aan op de club.