mvv-selectie

Michel Breur heeft besloten zijn taken als trainer van het tweede elftal van MVV ’27 na dit seizoen neer te leggen. Dit maakte hij afgelopen dinsdag bekend tijdens een overleg tussen de staf van MVV ’27 2 en de technische commissie van de club.

Namens MVV ’27 2 waren naast Michel Breur ook Jim van der Jagt en Jan Lamein aanwezig bij het overleg (Rinus de Waard ontbrak in verband met werk). Een aantal organisatorische zaken zijn tijdens dit overleg aan de orde gekomen, waarbij staf en TC (vertegenwoordigd door Arno van Nierop, John Emmerich en Ruud Vermeulen)  hun zorgen hebben geuit over de bezetting van het aantal selectiespelers en het aantal vakantie-afmeldingen. Dit was bij de start van het huidige seizoen ook al een punt van zorg en dit heeft tijdens dit seizoen een aantal keren voor problemen gezorgd.

Met name vanwege deze redenen heeft Michel besloten zijn ambities als trainer vanaf komend seizoen elders uit te oefenen. Hij heeft overeenstemming bereikt met onze buren van Lyra om daar vanaf komende zomer daar het tweede elftal te gaan trainen, waar wij hem uiteraard heel veel succes mee wensen.

Wel benadrukt Michel (vorig jaar met het tweede elftal nog gepromoveerd) dat hij zich tot het einde van het seizoen met volle overgave zal inzetten voor MVV ’27. De Technische Commissie zal op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor MVV ’27. Jim van der Jagt en Jan Lamein zullen hun taken volgend jaar gelukkig wel voortzetten, waarbij zij ook versterkt zullen worden door de nieuwe assistent Dion Dickhoff.