Na ’n weekje rust wordt de competitie weer hervat en zal MVV ’27 een bezoek brengen aan Die Haghe. De Hagenaars bezetten momenteel een keurige tweede plaats in de rangschikking. Zij hebben een flinke achterstand op koploper Te Werve en aan de andere kant voelen zij de hete adem van Maasdijk en Honselersdijk in de nek.

Die Haghe moest twee weken geleden een teleurstelling slikken toen de tweede periodetitel voor de neus weggekaapt werd door SV Houtwijk. Die dag verloor men zelf de topper bij Te Werve met 3-1.

MVV ’27 kan na drie laatste tegenvallende uitslagen wel weer eens een goed resultaat gebruiken. De Maaslanders hangen nog altijd onderin het langgerekte middenmoot en moeten zo snel mogelijk de weg naar boven terug vinden.

Het thuisduel eindigde in een 3-3 gelijkspel, waarbij MVV ’27 nagenoeg de gehele wedstrijd tegen een achterstand aan keek. Een aantrekkelijk duel waarbij de mannen van Peter Broekman op karakter alsnog langszij kwamen.

Het Sportpark Ockenburgh is te vinden aan de Wijndaelerweg 9 in Den Haag. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter Honsbeek.

Clubgebouw Die Haghe
Het clubgebouw van Die Haghe is sinds 2013 niet meer in gebruik vanwege een brand die toen een groot deel van het onderkomen heeft verwoest. Het clubgebouw is nu geheel afgebroken. Op de plek van het oude clubgebouw wordt nu hard gewerkt aan een nieuw onderkomen, dat vanaf juli/augustus 2016 in gebruik zal worden genomen.

Voor, tijdens- en na de wedstrijd heeft Die Haghe (afhankelijk van de weersomstandigheden) een buitenbar op een afgebakend terras geplaatst waar een drankje en een enkele snack is te nuttigen. Glaswerk en alcoholhoudende drank mag niet mee naar het veld mag worden genomen. Het drankje dient dan ook achter de afbakening genuttigd te worden.