Hoewel de kantine vaak hartstikke druk en gezellig is, vinden we dat het interieur van de kantine aan een flinke opknapbeurt toe is. We zoeken mensen om hier met ons over mee te denken.

De kantine is al langere tijd op zaterdagen en ook tijdens doordeweekse avonden bijzonder druk en sfeerrijk. In januari meldden we op onze website al dat de kantineomzet zich mede hierdoor positief ontwikkelt.

Tegelijkertijd is het interieur van de kantine inmiddels ook toe aan een stevige opknapbeurt. Het bestuur en de diverse commissies waren tijdens de laatste gezamenlijke vergadering unaniem van mening dat de kantine een uitstekende bestemming is om het rendement in te investeren. Ook een deel van de opbrengt van de speculaaspoppenactie van 2015 kan hiervoor worden aangewend.

Om de opknapplannen concreter te maken, willen we gaan onderzoeken op welke wijze het interieur van de kantine op een eenvoudige wijze in een nieuw jasje kan worden gestoken. Hierbij kan worden gedacht aan steigerhouten tafels en zitbanken en aluminium kabelgoten met retro lampen. Hoewel we enig budget hebben vanuit de kantineomzet en de speculaaspoppenactie, zullen we onder het motto ‘low budget, high impact’ zeer creatief moeten zijn met onze middelen.

Wij roepen betrokkenen van MVV’27 op om hierin met ons mee te denken. Heb jij een passie of creatieve ideeën voor interieur? Of ben je handig met interieur design software om de ‘kantine nieuwe stijl’ eens in verschillende stijlen in beeld te brengen? Of ben je zelfs in deze branche werkzaam en bereid om met ons mee te denken? Je doet MVV ‘27 een groot plezier om ons te helpen met de aanpak.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met penningmeester Arthur Paping: penningmeester@mvv27.nl.